Rondreis Zuid Afrika, Het Beste Van Zuid Naar Noord

Published Nov 03, 21
10 min read

Reiswijzer: Noordkaap, Zuid-afrika

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen kunnen wij u het best mogelijke passend reisadvies geven. Hierbij hoort een gratis offerte voor een unieke reis dat perfect aansluit bij uw bijzondere reiswensen! Zo weet u zeker dat uw reis de beste route en reistijd voor uw Zuidelijk Afrika reis heeft. Om uw reis een echt succes te maken is het belangrijk dat wij u de allerbeste opties en mogelijkheden binnen uw budget aanbieden.

Gebruik onze beproefde Lekkerbly reizen die in het verleden door andere reizigers met succes gevolgd zijn als startpunt om een soortgelijke reis naar uw specifieke wensen . Beneden treft u een overzicht van landen waar u uit kunt kiezen! Als u een land kiest kun u kiezen uit verschillende reis voorbeelden, vindt u beneden niet de juiste reisvoorbeeld voor uw specifieke reiswensen dan kunt u gerust direct contact met ons sales team opnemen! – Nieuwe route naar eigen wens.

Wij gebruiken deze gegevens als startpunt en gaan dan i. s.m. u verder om een unieke reis gratis op maat te maken naar uw specifieke wensen. of om direct een aanvraag voor uw eigen unieke reis in te vullen. Met een land ca. 33 keer zo groot als Nederland en met zo veel variatie in klimaat, natuur en cultuur is Zuid-Afrika de hele jaar rond goed te bezoeken! Dus er is geen echte beste reistijd voor Zuid-Afrika - Ngorongoro.

Beste Reistijd Zuid Afrika - Wat Is De Beste Tijd Om Weg Te Gaan

Met Johannesburg op meer dan 1700 mtr boven zee niveau kan het hier ook ’s nachts behoorlijk afkoelen terwijl het overdag meestal aan aangename temperatuur word. Het land is dus jaarrond te bezoeken maar vanwege de vele verschillende klimaat zones en variatie in natuur vergt het soms een beetje afstemmen en route planning om een reis aan iedere klant z’n specifieke wensen aan te passen.

Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.Klik hier voor een overzicht van onze . Ook hier geld dat de hele jaar door dit prachtige land bezocht kan worden. Met een oppervlakte ca. 22 keer Nederland en voor de grootste deel een woestijn klimaat is Namibië een zeer diverse en prachtige land.

Boven Etosha is het meer tropisch en indien u Botswana ook in uw reis opneemt is het verstandig eerst even persoonlijk contact op te nemen. Ook Namibië is zeer goed jaarrond te bezoeken maar vanwege de verschillende klimaat zones (vooral het tropische noorden en de droge zuiden) alsook variatie in natuur vergt het soms een beetje afstemmen en route planning om een reis aan iedere klant z’n specifieke wensen aan te passen.

Rondreis Afrika - Groepsreizen - Unieke Reizen Met Sawadee

Ook zijn de seizoenen en regentijden heel wisselend en totaal anders dan wat er in noord Europa word ervaren. Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.Klik hier voor een overzicht van onze . Botswana is een echte wild bestemming. De Okavango Delta kan sommige jaren droog vallen maar ook dit is wisselvallig.De voordeel van reizen in de droge seizoen is veelal een behoorlijk goedkopere kostenplaatje. Nadeel is dat de Okavango Delta vooral aan de einde van de droge seizoen niet genoeg water bevat om het als een rivier delta te ervaren! Botswana is net als Namibië en Zuid-Afrika jaarrond te bezoeken maar vanwege de vele verschillende invloeden bijvoorbeeld op de Okavango Delta en de klimaat zones om het land heen beïnvloed deze de variatie en natuur dat een betere afstemming van route en reisschema vergen om iedere reis aande unieke wensen van de klant te laten voldoen.

Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.Klik hier voor een overzicht van onze . Uw persoonlijke voorkeuren en verwachtingen spelen ook een rol in wat het meest geschikt is voor u. Wij helpen u graag het beste route en reistijd te kiezen.

Zinderend Zuid-afrika - Rondreizen En Op Vakantie In Zuid-afrika

Grote kans dat je The Big Five scoort op een gamedrive door het Wereldberoemde Krugerpark. Via een specialistische reisorganisatie in Zuid Afrika, die zich richt op reizigers met een handicap, regelen we alles goed en zul je het echte Zuid-Afrika beleven. Van A tot Z wordt het verzorgd, de organisatie weet van de hoed en de rand en heeft jarenlang ervaring.

De beste reisperiode Zuid-Afrika De beste reistijd voor een reis naar Zuid-Afrika wordt voor een belangrijk deel bepaald door doel waarom u het land bezoek en wat uw persoonlijke voorkeuren zijn. Over het algemeen is Zuid-Afrika het gehele jaar goed te bereizen. Het land is gigantisch, dus daarom zijn de condities nooit overal hetzelfde.

De , het gebied van Kaapstad tot Port Elizabeth, heeft een mediterraans klimaat met een droge en warme zomer. In de periode tussen is het warm en droog. Met name de maanden zijn ideaal om te relaxen op de stranden van Kaapstad tot Port Elizabeth. In de wintermaanden koelt het af aan de zuidkust en er is kans op meer regen.

Beste Reistijd Zuid-afrika - Bekijk Het Advies Van Een Local

Krugerpark en omgeving In tegenstelling tot de zuidkust van Kaapstad tot Port Elizabeth, is er meer kans op regen in de omgeving van bijvoorbeeld het Krugerpark. In deze tijd vna het jaar kan het dus regenen tijdens uw safari en de vegetatie is prachtig groen. Deze regenbuien zijn vaak van korte duur en vallen over het algemeen in de middag of gedurende de nacht.

Toch geldt dat het droge seizoen, dus tijdens de wintermaanden over het algemeen een stuk beter zijn voor safari’s. Doordat het nauwelijks regent dunt de vegetatie uit en drogen tijdelijke drinkplaatsen op. De wilde dieren trekken daarom massaal het permanente waterbronnen, waardoor wilde dieren eenvoudiger kunnen worden waargenomen. Wanneer u flexibel bent met het plannen van uw reis naar Zuid-Afrika, dan zijn er ook een aantal maanden die qua tarieven interessant kunnen zijn.

Voor de meeste accommodaties in Zuid-Afrika zijn dit de maanden Wat is de beste reistijd om de Big Five te zien in Zuid-Afrika? Spot u als eerste de Big Five? Verspreid door Zuid-Afrika liggen verschillende ongerepte wildparken waar u tijdens een safari de Big Five kan spotten. De wildparken in Zuid-Afrika liggen op grote afstand van elkaar.

Afrika Landen

Top 5 Noord-Afrika & Midden-Oosten reizenBig Five Afrika - de mooiste landen van Afrika Reishonger.nl


Over het algemeen is de periode tussen de beste reistijd voor een . Toch zijn er ook buiten het droge seizoen goede alternatieven voorhanden, want in andere delen van het land liggen ook uitstekende wildparken. In veel gevallen zijn dit bovendien , wat uitkomt kan bieden als u met kleine kinderen reist.

Afrika bucketlist: 10 plekken waar je echt geweest wilt zijnVeilige bestemmingen in Afrika Tips veilige landen Afrika


Wat is de beste tijd voor Walvissen in Zuid-Afrika? Zuid-Afrika is een van de beste plekken op aarde om walvissen te spotten. Seizoensgebonden kunt u walvissen waarnemen op verschillende plekken langs de zuidkust van het land. De periode waarin u walvissen het best kunt zien is tussen . In de maanden mei en juni migreren zuidkapers vanuit Antarctica naar Zuid-Afrika.

De jonge walvissen worden vaak geboren tussen augustus en september. De mannetjes walvissen bereiken de baai van Hermanus rond september en oktober. Zij komen hier dan met het doel om te gaan paren. Met andere woorden zijn de maanden uitstekend om waar te nemen. Één van de beste locaties om walvissen te zien is ‘Walker Bay’, waar ook het populaire kustplaatsje ligt.

Beste Reistijd Zuid-afrika En Weer Zuid-afrika - Travel

Daarnaast vertrekken er dagelijks excursies per boot of kajak de zee op, zodat u deze enorme Zuidkapers van dichtbij kunt bewonderen. Bovendien is het ook mogelijk om een panoramavlucht per klein vliegtuig over de baai te maken, zodat u de walvissen vanuit de lucht kunt bewonderen. Wat is de beste reistijd voor Kaapstad? De stad Kaapstad en de omgeving heeft een mediterraans klimaat met droge, warme zomers en weinig regenval.

De maanden van november en maart zijn het meest stabiel en aangenaam. In december en januari kunnen er stevige zuidoostelijke rukwinden ontstaan, maar over het algemeen is de temperatuur hoog (tussen de 25 en 30 graden) en februari is doorgaans de warmste maand van het jaar met zwoele zomeravonden - Lüderitz. Vlakbij Kaapstad is het glooiende landschap in augustus het toneel van een uniek schouwspel.

Een must-see als u in deze periode in de omgeving van Kaapstad bent.

Rondreis Noordoosten Zuid-afrika

Zuid-Afrika is een betoverende mix van prachtige landschappen, een rijk wildleven en fascinerende culturen. Weinig landen in de wereld kunnen tippen aan de ongekende diversiteit van dit meest zuidelijk geleden land van Afrika. Van het beklimmen van de Tafelberg tot het spotten van de Big Five in Kruger Nationaal Park.

Lucia Wetlands tot een bezoek aan Robbeneiland en de schitterende wijngaarden. En dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke eten, de wijnen en de bruisende optredens van Zuid-Afrikaanse muzikanten. Wildparken en natuur in Zuid-Afrika Een belangrijke reden voor veel mensen om Zuid-Afrika te bezoeken is de overweldigende hoeveelheid wilde dieren.

Safari & Wijn Reis Zuid-Afrika   Official Travel CompanyKaapstad met kinderen, beste tips en activiteiten - Gezin op Reis


Rondreizen Zuid-Afrika   De wereld in één land   DjoserTop vakantiebestemmingen in Afrika - Ik Ben Op Reis


Dit schitterende wildpark is de ideale plek om de Big Five – buffel, leeuw, olifant, luipaard, neushoorn – te spotten. Maar ook in Hluhluwe-Imfolozi National Park, aan de oostkust, kun je met een beetje geluk de complete Big Five zien. Vergeet ook niet de St. Lucia’s Wetlands te bezoeken, het koninkrijk van honderden nijlpaarden en krokodillen, die je vanuit een boot van dichtbij kunt bewonderen.

Beste Reistijd Voor Safari In Afrika

Net als in Addo Elephant Park, dat aan het begin van de schilderachtige Tuinroute ligt en voor olifantenliefhebbers een must-see is (Kilimanjaro). Geniet van meren, lagunes, ravijnen, regenwouden en een kuststrook met pinguïns, walvissen, zeehonden en dolfijnen. De natuur in Zuid-Afrika is op zoveel plekken nog zo ongerept en van een ongekende schoonheid.

Met twee oceanen – Atlantische en Indische – en een kustlijn van bijna 3000 kilometer is er zoveel keus. Of je nu op zoek bent naar hippe stranden vol gezelligheid zoals Camps Bay en Clifton Beach (Kaapstad) of meer een hippie strand zoals Port. St. John’s (oostkust). Voor surffanaten zijn onder meer de stranden Blouberg Beach, Muizenberg, King’s Beach en Jeffrey’s Bay een walhalla vanwege de constante wind die hier waait.

Do's en Don'ts voor Noord Afrika en het Midden Oosten – My Wanderlust DiaryTop 5 redenen om naar Noord-Afrika op vakantie te gaan


Uitzicht op Tafelberg vanaf Blouberg Beach in Kaapstad Kaapstad en Johannesburg Naast natuur is er ook zoveel te beleven, met name in de bruisende steden Johannesburg en Kaapstad. De meeste reizigers bezoeken Johannesburg maar kort, op doorreis. Als je een beter inzicht wilt krijgen in het verleden van Zuid-Afrika is een bezoek aan het Apartheidsmuseum een aanrader.

Kruger National Park - Zuid-afrika - Van Verre Reizen

En als je iets meer tijd hebt, struin dan lekker rond in de kunstzinnige wijk Newtown, met kunstgaleries, theaters en allerlei straatartiesten. Toch is het vooral Kaapstad dat populair is onder toeristen. Niet gek als je naast een bruisend centrum ook de Tafelberg, Robbeneiland, Bo-Kaap en schitterende stranden te bieden hebt.

Lees meer: Geniet van een 360 graden uitzicht in de kabelbaan naar de top van de Tafelberg In en rond Kaapstad zie je overal uitgestrekte wijngaarden zoals deze in Durbanville Cultuur en klimaat in Zuid-Afrika Zuid-Afrika is een enorm groot land, ongeveer 32 keer Nederland, met verschillende klimaatzones. Het noorden en oosten kent een (sub)tropisch klimaat, het binnenland is woestijnachtig, terwijl in de buurt van Kaapstad een mediterraan klimaat heerst.

Zuid-Afrika wordt ook wel de regenboognatie van Afrika genoemd door de mix van verschillende culturen. Naast de inheemse bewoners – waaronder Zulu en Xhosa – komen de voorouders van veel Zuid-Afrikanen uit Nederland, Engeland, Duitsland, Maleisië, India en andere Afrikaanse landen. Van de circa 54 miljoen inwoners is bijna 80% zwart, 8% blank, 9% kleurling en 3% van Aziatische afkomst.

34 Ideeën Over Dol Op Afrika - Reis, Afrika, Reizen

Lees meer: Gepassioneerde content creator. Reisfanaat. Verliefd op Afrika. Schiet in de relaxstand van het geluid van kabbelende golven. Honger naar het ontdekken van nieuwe culturen. “It’s a big world out there. It would be a shame not to experience it.” .

Navigation

Home

Latest Posts

Wat Als Je Positief Test Op Vakantie

Published Mar 06, 22
6 min read